Monday, March 14, 2011

11 march 2011. Hari paling sengal doh! Haha, lepas balik sch, Shasha and Ameyra lepak rumah aku. Bosan bosan je kan. Sampai jea ruma aku, semua buat muka lapar. Duhh malas pula nkk masak! Nasib baik bpk aku ade beli lauk sikit. Kteorg pun kongsi makan 3 org. Haha kenyang laa jugak :) Habis makan, online smbil bergossip laa kan? Tu memang kerja kami :D HAHA. Then . . . . .  kteorg buat video! Haha nakk tengok?

video

Haha aku play byk-2 kali, pehh macam bodoh jea! Sbelom tu, shasha dgn ameyra sempat gaduh lagi pasal lagu. Aduhh, bukan ape. Shasha nkk menari lagu korea, but ameyra tknk. Dia tkminat korea -.- aku pun dnga jelaa dorg berdebat. Haha kelakar xD Senang-2 campur duadua lagu. Semua puas hati kan :) HAHA. Ohh and, Please ignore part-2 yg aku tonggek bontot tu. Hihi ^^

video

Dah penat menari, kteorg still rase nkk buat video. So, buat video merapu pulakk! Haha. Korg tngok lahh. Aku try speaking kelantan, tapi tk reti xD Sesape yg tak faham ape kteorg cakap, maaf. Tu memang care percakapan kami :) Dlm video ni, aku dgn ameyra bebel bnde-2 mengarut, shasha bole bantai online pula. Shit! Haha, sory again sbb video ni agak bising. Kteorg gelak-2 mcm orang gila xD Sumpah best!

No comments:

Post a Comment